AG2, Grand Residence 2

Lägenhet på 94 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Tre sovrum, ett med dubbelsäng och två med våningssäng. Tre badrum, ett med WC och dusch. Ett med dusch och bastu, samt ett med endast WC. Uteplats i söderläge.

Snabbfakta: 200m till skidlift- 200m till skidnedfart- 150m till Åre Torg- våningsplan 1 av 3- hiss- TV- WIFI- kök- spis med ugn- kyl/frys- vinkyl- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- skidförvaring- uteplats (skottas ej)- en parkering med motorvärmare ingår.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Restaurang och nattklubb finns i närheten, vissa störningar kan förekomma. Braskaminen är ej i bruk.

Boendestandard: 3.0

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet.

Adress: Sankt Olavs väg 42, lägenhet 2.

Anläggning

Receptionen, Sverige, , Åre, , Grand Residence

Typ av boende

,

94kvm, 6b

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre. Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

En parkering utomhus ingår till detta boenden. Motorvärmaruttag finns.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Standard 3.0-3.5, Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Parkering/Garage, Sovrum >3, Tvättmaskin,