AP18, Åre Parken lgh 18

Etagelägenhet på 72 kvm med plats för 9 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 10 personer. Tre sovrum och loft, ett med dubbelsäng, ett med våningssäng och enkelsäng, ett med våningssäng och loft med två enkelsängar. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu och ett med WC. Balkong i västerläge.

Snabbfakta: 100m till skidlift- 100m till skidnedfart- 75m till Åre Torg- våningsplan 4 av 5- hiss- TV-WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torktumlare- torkskåp- skidförvaring- balkong(skottas ej)- parkering i garage/utomhus bokas mot avgift (begränsat antal platser).

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. I huset finns en restaurang som ibland har öppet sent. Ett eller flera sovrum saknar mörkläggningsmöjligheter pga. takfönster. Parkering bokas via info@agoiare.se.

Boendestandard: 3.0

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Det är ej tillåtet att använda motorvärmaruttag för laddning av elbil. Till detta boende kan deposition tillkomma.

Adress: Parkvägen 3, lägenhet 18.

Anläggning

Receptionen, Sverige, , Åre, , Åreparken

Typ av boende

,

70m2 2 balk norr

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I Åreparken finns bagageförvaring tillgängligt på markplan vid garaget.

Parkeringsplats i garage och ute finns begränsat antal, bör bokas i god tid innan ankomst via mail: info@agoiare.se.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Standard 3.0-3.5, Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Parkering/Garage, Sovrum >3, Tvättmaskin,