ALI503, Liengården 503

Lägenhet på 100 kvm med plats för 8 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 8 personer. Fyra sovrum, ett med dubbelsäng, två med två enkelsängar samt ett med våningssäng. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu och ett med WC. Balkong i söderläge.

Snabbfakta: 20m till skidlift- 20m till skidnedfart- 1km till Åre Torg- våningsplan 5 av 6- hiss- TV- WIFI- kök- spis med ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- torkskåp- skidförvaring- balkong (skottas ej)- onumrerad parkering inom området Liengården.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Brant trappa till loftet. Onumrerad parkering i mån av plats inom området Liengården, ej platsgaranti, tillstånd för en (1) bil erhålles i receptionen.

Boendestandard: 3.0

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Till detta boende kan deposition tillkomma.

Adress: Årevägen 174, lägenhet 503.

Anläggning

Receptionen, Sverige, , Åre, , Liengården

Typ av boende

,

100kvm, 8b

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I anslutning till AGOs reception på Kabinbanevägen 22 finns bagage- och värdeförvaring tillgängligt.

Begränsat antal parkeringsplatser finns, dessa är ej bokningsbara och platsgaranti gäller ej. Ett parkeringstillstånd per lägenhet erhålles i receptionen.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Standard 3.0-3.5, Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Parkering/Garage, Sovrum >3,