BBLA24, Bear Lodge A24

Lägenhet på 80 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Tre sovrum, ett med dubbelsäng och två med våningssäng. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu och en med WC. Balkong i söderläge.

Snabbfakta: 150m till skidlift- 25m till skidnedfart- 100m till Björnen Centrum- 6km till Åre Torg- våningsplan 2 av 3- ej hiss-TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- torkskåp- skidförvaring- balkong (skottas ej)- en parkering med motorvärmaruttag.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Öppning och stängning av skidområdet i Björnen varierar år från år.

Boendestandard: 3.0

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Det är ej tillåtet att använda motorvärmaruttag för laddning av elbil.

Adress: Björnen Fröåvägen 23, lägenhet A24.

Anläggning

Receptionen, Sverige, , Åre, , Bear Lodge

Typ av boende

,

kod nyckelbox 1824

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I anslutning till AGOs reception på Kabinbanevägen 22 finns bagage- och värdeförvaring tillgängligt. Parkering i anslutning till boendet ingår, behöver ej bokas.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Standard 3.0-3.5, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Parkering/Garage, Sovrum >3,