AMG154, Mörviksgården 154

Lägenhet på 52 kvm med plats för 4 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 4 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Badrum med WC och dusch. Fransk balkong i söderläge.

Snabbfakta: 100m till skidlift- 100m till skidnedfart- 75m till Åre Torg- våningsplan 5 av 6- hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- torkskåp- fransk balkong- skidförvaring- parkering saknas.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. I huset finns en restaurang som ibland har öppet sent. Detta boende saknar helt parkeringsmöjligheter, allmänna parkeringar i Åre by kan nyttjas.

Boendestandard: 2.5

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Observera att detta boende saknar parkeringsmöjligheter, vi hänvisar till de allmänna parkeringsplatserna.

Adress: Stationsvägen 16, lägenhet 154.

Anläggning

Receptionen, Sverige, , Åre, , Mörviksgården

Typ av boende

,

Mörviksgården 154

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.

Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I anslutning till AGOs reception på Kabinbanevägen 22 finns bagage- och värdeförvaring tillgängligt.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Standard 2.0-2.5, Balkong/ Altan, Dubbelsäng, Internet,