AFRA71, Fresk A71

Lägenhet på 220 kvm med plats för 12 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 12 personer. Fyra sovrum samt två loft, två med dubbelsäng, ett med två enkelsängar och ett med våningssäng samt de två sovloften med två enkelsängar vardera. Tre badrum, ett med WC, dusch och bastu, ett med WC och dusch och ett med WC och dusch. Takterrass 50 kvm i söderläge.

Snabbfakta: 75m till skidlift- 100m till skidnedfart- 450m till Åre Torg- våningsplan 7 av 7- hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torktumlare- torkskåp- skidförvaring- braskamin- takterrass (skottas ej)- en parkering i garage, max. 205cm.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Till sovloften saknas insynsskydd/mörkläggningsmöjligheter.

Boendestandard: 3.0

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Max. antal personer i detta boende är 12st. Till detta boende kan deposition tillkomma.

Adress: Tottvägen 117, lägenhet A71.

Anläggning

Receptionen, Sverige, , Åre, , Fresk

Typ av boende

,

172 kvm+50 kvm loft,

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I anslutning till AGOs reception på Kabinbanevägen 22 finns bagage- och värdeförvaring tillgängligt. En parkering i garage ingår till detta boende, behöver ej bokas.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Standard 3.0-3.5, Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Kamin/ Öppen spis, Parkering/Garage, Sovrum >3, Tvättmaskin,