TOA5A, Övre Alpen 5A

Etagelägenhet på 60 kvm med plats för 7 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 7 personer. Fyra sovrum, ett med två enkelsängar, två med våningssäng samt ett med enkelsäng. Badrum med WC, dusch och bastu. Balkong i söderläge.

Snabbfakta: 100m till skidlift- 100m till skidnedfart- 200m till Tege Tornet- 7km till Åre Torg- 1 och 2 av 2, övre plan- ej hiss- TV- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- skidförvaring- balkong (skottas ej)- en parkering utomhus med motorvärmaruttag ingår.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Brant trappa från allrum till övervåning. Takhöjden i trappan samt i sovrummet med enkelsäng är låg. Detta boende saknar WIFI/internet. Öppning och stängning av skidområdet i Tegefjäll varierar år från år.

Boendestandard: 2.0

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Det är ej tillåtet att använda motorvärmaruttag för laddning av elbil.

Adress: Tegefjäll Övre Alpen 5, lägenhet A.

Anläggning

Receptionen, Sverige, , Åre, , Övre Alpen

Typ av boende

,

Tege 60kvm 6b

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I anslutning till AGOs reception på Kabinbanevägen 22 finns bagage- och värdeförvaring tillgängligt. Parkering i anslutning till boendet ingår, behöver ej bokas.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Standard 2.0-2.5, Balkong/ Altan, Bastu, Parkering/Garage, Sovrum >3, Tvättmaskin,