TMA14D, Mellanalpen 14D

Lägenhet på 75 kvm med plats för 5 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Loft med enklare möblering. Tre sovrum, ett med dubbelsäng, ett med enkelsäng och ett med våningssäng. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu samt ett med WC. Balkong i söderläge.

Snabbfakta: 350m till skidlift- 350m till skidnedfart- 350m till Tegetornet- 8km till Åre Torg- våningsplan 3 av 3- ej hiss- kök- spis- ugn- kyl/frys- diskmaskin- bastu- skidförvaring- balkong (skottas ej)- en parkering utomhus ingår.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Detta boende saknar WIFI/internet samt TV. Öppning och stängning av skidområdet i Tegefjäll varierar år från år.

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Det är ej tillåtet att använda motorvärmaruttag för laddning av elbil.

Adress: Tegefjäll Mellananlpen 14, lägenhet D.

Anläggning

Receptionen, Sverige, , Åre, , Mellanalpen

Typ av boende

,

Tege 75kvm 5b.

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I anslutning till AGOs reception på Kabinbanevägen 22 finns bagage- och värdeförvaring tillgängligt. Parkering i anslutning till boendet ingår, behöver ej bokas.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Parkering/Garage, Sovrum >3,