ALI607, Liengården 607

Etagelägenhet på 97 kvm med plats för 8 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till personer. Fyra sovrum, två med dubbelsäng, ett med två enkelsängar samt ett med våningssäng. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu och ett med WC. Balkong.

Snabbfakta: 20m till skidlift- 20m till skidnedfart- 1km till Åre Torg- våningsplan 6 av 6- hiss- TV- WIFI- kök- spis med ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- skidförvaring- balkong (skottas ej)- onumrerad parkering inom området Liengården.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Brant trappa till loftet. Onumrerad parkering i mån av plats inom området Liengården, ej platsgaranti, tillstånd för en (1) bil erhålles i receptionen.

Boendestandard: 3.0

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Till detta boende kan deposition tillkomma.

Adress: Årevägen 174, lägenhet 607.

Anläggning

Receptionen, Sverige, , Åre, , Liengården

Typ av boende

,

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I anslutning till AGOs reception på Kabinbanevägen 22 finns bagage- och värdeförvaring tillgängligt.

Begränsat antal parkeringsplatser finns, dessa är ej bokningsbara och platsgaranti gäller ej. Ett parkeringstillstånd per lägenhet erhålles i receptionen.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Standard 3.0-3.5, Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Parkering/Garage, Sovrum >3, Tvättmaskin,