BSY25J, Ytterstmyrvägen 25J

Etagelägenhet på 108 kvm med plats för 11 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 12 personer. Fyra sovrum totalt; ett med dubbelsäng, ett med en dubbelsäng och en enkelsäng samt två med en våningssäng och en enkelsäng var. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu samt ett med WC och dusch. Balkong i söderläge.

Snabbfakta: 250m till skidlift- 10m till skidnedfart- 1,5km till Björnen Centrum- 8km till Åre Torg- våningsplan 2 av 2, övre plan- ej hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- skidförvaring- braskamin- balkong (skottas ej)- en parkering.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Öppning och stängning av skidområdet i Björnen varierar år från år.

Boendestandard: 4.0

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Till detta boende kan deposition tillkomma.

Adress: Björnen Sadeln Ytterstmyrvägen 25, lägenhet J.

Anläggning

Receptionen, Sverige, , Åre, , Ytterstmyrvägen

Typ av boende

,

108 kvm, 11b

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I anslutning till AGOs reception på Kabinbanevägen 22 finns bagage- och värdeförvaring tillgängligt. Parkering i anslutning till boendet ingår, behöver ej bokas.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Standard 4.0-4.5, Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Kamin/ Öppen spis, Parkering/Garage, Sovrum >3, Tvättmaskin,