AD645, Dählie Åretorg 645

Lägenhet på 94 kvm med plats för 6+4 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 10 personer. Tre sovrum, ett med dubbelsäng och två våningssäng (140cm) Extra bäddarna är i delad säng i 140 sängarna. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu och ett med WC och dusch. Balkong i österläge.

Snabbfakta: 75m till skidlift- 75m till skidnedfart- 50m till Åre Torg- våningsplan 6 av 7 (entré plan 4)- hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp-skidförvaring- balkong (skottas ej)- en parkering i garage ingår, max. höjd 205cm.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Detta boende lämpar sig bäst för familjer, par eller vuxna sällskap. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Några sovrum saknar fönster. Extrabädd (+4) gäller delad över- och underslaf i våningssäng 140cm. Angiven höjd i garaget är max. 205cm, observera att det vintertid kan bildas is och snö vid infarten vilket kan påverka infartshöjden något.

Boendestandard: 2.5

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet.

Adress: Årevägen 109, lägenhet 645.

Anläggning

Receptionen, Sverige, , Åre, , Dählie ÅreTorg

Typ av boende

,

94kvm 6+4b, bastu

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I Dähliehuset finns bagageförvaring tillgängligt på plan 5. Parkering ingår till de flesta boenden, dock inte alla, se objektsbeskrivning vad som gäller din valda lägenhet. Boenden som saknar parkeringsplats hänvisas till de allmänna parkeringsplatserna i kommunen.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Standard 2.0-2.5, Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Parkering/Garage, Sovrum >3, Tvättmaskin,