AD309, Dählie Åretorg 309

Lägenhet på 52 kvm med plats för 4+2 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer och bäddsoffa. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. Badrum med WC och dusch. Balkong i österläge.

Snabbfakta: 75m till skidlift- 75m till skidnedfart- 50m till Åre Torg- våningsplan 3 av 7, (entré plan 4)- hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- tvättmaskin- torkskåp- strykbräda- barnstol- skidförvaring- balkong (skottas ej)- en parkering utomhus ingår.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Ett sovrum saknar fönster. Extrabädd (+2) gäller delad bäddsoffa i allrum.

Boendestandard: 3.0

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet.

Adress: Årevägen 109, lägenhet 309.

Anläggning

Receptionen, Sverige, , Åre, , Dählie ÅreTorg

Typ av boende

,

4+2,balkong sydöst

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I Dähliehuset finns bagageförvaring tillgängligt på plan 5. Parkering ingår till de flesta boenden, dock inte alla, se objektsbeskrivning vad som gäller din valda lägenhet. Boenden som saknar parkeringsplats hänvisas till de allmänna parkeringsplatserna i kommunen.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Standard 3.0-3.5, Balkong/ Altan, Dubbelsäng, Internet, Parkering/Garage, Tvättmaskin,